Konecranes

MADE BY EXPERTS

kennis en apparatuur voor uw behoeften

Veiligheid, efficiëntie en productiviteit door 80 jaar kennis en ervaring.

Even voorstellen :

Mijn naam is Frank Tros en ik heb 28 jaar ervaring in de kranenbranche in verschillende disciplines. Mijn regio is het Oosten van Nederland. Ik vind het een uitdaging om de juiste kraanoplossing te vinden voor de logistieke vraagstukken van klanten. Daarom vind ik het heel belangrijk dat er persoonlijk contact is, bij voorkeur op locatie, om daadwerkelijk alle ins en outs goed te begrijpen en een passende oplossing te bespreken die het proces efficiënter en veiliger maakt.
 

Hoe kan ik uw efficiency verbeteren?
Bel me direct op tel nr +31 6 51 41 12 41 of stuur een mail: frank.tros@konecranes.com    
    

 
Frank Tross, Konecranes

Konecranes CXT

De CXT kraan is uitgevoerd met staaldraad kabel en kenmerkt zich door een robuuste bouw en kleine aanrijmaten. Verkrijgbaar met vele opties om veilig en vlot te kunnen werken. Ontworpen tot een hijs vermogen van 80 Ton per takel en inzetbaar in praktisch elke industrie.

Konecranes SMART FEATURES

De Konecranes "Smart Features" zijn opties die toepasbaar zijn om uw kraan optimaal te laten functioneren in uw fabriek naar uw wensen om veiligheid, productiviteit en gebruiksduur te verhogen. De meeste ook bestaande kranen kunnen worden uitgevoerd met bepaalde "Smart Features". Deze software aanpassing geeft u veel controle en gemak in uw productie proces en verminderd ook de stilstand tijd. 

"Slim hijsen"

De nieuwe Konecranes S-serie

"Nieuwe standaard"

De Konecranes S-serie bovenloopkraan geeft een nieuwe kijk op de toekomst van bovenloopkranen met oplossingen die nog nooit eerder zijn toegepast op bovenloopkranen, zoals een synthetische kabel, een gedraaide trommel en inschering buiten het takelchassis. Met onze standaard ingebouwde slimme opties en ontwerp innovaties kunnen we zorgen voor optimale veiligheid en bedieningsgemak.

Konecranes WERKPLAATS KRANEN

De Konecranes KBK werkplaatskranen kenmerken zich door flexibiliteit, Ze zijn ideaal te plaatsen op plaatsen waar kranen een bepaalde tijd nodig zijn of waar montage aan dak constructies moeilijk is. Tevens zijn ze eenvoudig uit te breiden. De Konecranes KBK aluminium kraan is 50% lichter dan de staal uitvoering en loopt lichter, daar in tegen is de staaluitvoering weer robuuster. De kranen zijn geschikt tot max. 2000 kg hijsvermogen afhankelijk van het profiel.

"Light Lifting Equipment voor vele toepassingen"