Konecranes

MADE BY EXPERTS

KENNIS EN APPARATUUR
VOOR UW BEHOEFTEN

Veiligheid, efficiëntie en productiviteit door 80 jaar kennis en ervaring.

"Denk in oplossingen"

Ik ben Jordy Ordeman, met een achtergrond in de elektrotechniek en besturingstechniek ben ik na afronding van Technische bedrijfskunde, bij Konecranes blijven werken. Met veel plezier ben ik inmiddels 5 jaar actief bij Konecranes, verantwoordelijk voor moderniseringen en (grote) reparaties voor West-Nederland. Het vinden van de juiste (lange termijn) oplossing voor een specifiek project geeft mij veel voldoening. 

Mocht uw (lastige) vraagstukken hebben, neem gerust contact op. 

Bel mij mobiel op +31 6 52 56 04 62 of stuur een mail: jordy.ordeman@konecranes.com         
 
Jordy Ordeman, Konecranes

Konecranes KRAAN MODERNISERINGEN

Een bovenloopkraan modernisering kan een alternatief zijn voor een geheel nieuwe kraan, waardoor uw bestaande kraan wordt voorzien van nieuwe technologie.

Moderniseringen zijn: 

  • Het toevoegen van nieuwe functies, zoals Smart Features, in een bestaand automatiseringssysteem of een geheel nieuw automatiseringssysteem op een bestaande kraan
  • Verhogen van de hijscapaciteit of snelheid van de kraan
  • Te nemen acties na het verstrijken van de DWP (veilige restlevensduur) van het takel of gehele kraan
  • Wijzigen van de locatie van de kraan of overspanning of toevoegen van een functionaliteit
  • Opnieuw bedraden of vervangen van elektrische componenten-PLC en gehele kraanbediening

MINIMALISEEL ONGEPLANDE STILSTAND MET EEN SERVICEPROGRAMMA

Een proactief serviceprogramma is de sleutel tot het maximaliseren van veiligheid, productiviteit en duurzaamheid van uw kraangebruik. Een serviceprogramma helpt u te voldoen aan de wettelijke eisen, het volgen van de aanbevelingen van de fabrikant voor onderhoud en het reduceren van de kans op storingen, die uw productie kunnen verstoren en een veiligheidsrisico geven. Wij bieden u serviceprogramma’s aan vanaf inspecties tot het volledig uitbesteden en het ontzorgen van de kranen, op klantspecificatie. 

“Verhoog uw productiviteit met goed onderhouden kranen en onze digitale service tools.”

Konecranes CXT

De CXT kraan is uitgevoerd met staaldraad kabel en kenmerkt zich door een robuuste bouw en kleine aanrijmaten. Verkrijgbaar met vele opties om veilig en vlot te kunnen werken. Ontworpen tot een hijs vermogen van 80 Ton per takel en inzetbaar in praktisch elke industrie.