Konecranes

MADE BY EXPERTS

kennis en apparatuur voor uw behoeften

Veiligheid, efficiëntie en productiviteit door 80 jaar kennis en ervaring.

Kennis, ervaring en betrouwbaarheid! 

Mijn naam is Arnoud Versteden, werk sinds 1992 voor Konecranes en ben mijn hele carrière vanaf 1986 werkzaam in de kraanindustrie. Opleidingen in bedrijfsmanagement gecombineerd met de HBO vakgebieden werktuigbouwkunde en besturingstechnologie komen me uitstekend van pas in mijn dagelijks werk. Na verschillende managementfuncties binnen Konecranes van moderniseringen, service en Ports ben ik nu actief in Benelux sales voor de industriële kranen binnen de procesindustrie en zware toepassingen.
 
Naast ruime ervaringen op het gebied van moderniseringen, restlevensduurberekeningen en moeilijkere vraagstukken, heb ik inmiddels heel wat kennis en ervaring opgedaan in automatisering van kranen voor de Afval- en Biomassa industrie, Energie, Staalindustrie, Papierindustrie en Scheepsbouw. Het is belangrijk de processen van de klant de begrijpen om een goed advies te kunnen geven en vooral de juiste oplossing voor te stellen. Leidend is daarbij altijd de juiste, betrouwbare technologie voor de omgeving waarin de kraan moet opereren. Heeft u aanvragen of wilt u gewoon wat advies voor de uitdagingen waar uw bedrijf voor staat, neem dan contact met mij op. 

Hoe kan ik u helpen uw wensen in te vullen?
Bel mij mobiel op +31 6 52 56 04 57 of stuur een mail: arnoud.versteden@konecranes.com         

 
Bart Moerbeek Konecranes

Waste-to-Energy (WTE), Biomassa, Biovergassing, Bulkgoederen

Wanneer u kiest voor de grijperkranen van Konecranes voor uw afval-, biomassa of biovergassing centrale bent u verzekert van een leverancier met veel kennis en ervaring in deze industrie. Ook voor algemene bulkopslag leveren wij grijperkranen en service volledig aangepast naar uw wensen en eisen. 

 

 

Metaal industrie

Wij kennen de risico’s en uitdagingen in de metaalindustrie zeer goed: zware en kwetsbare lasten, soms open vuur en vloeibare metalen, continue- en automatisch processen. Onze geavanceerde componenten, kraantechnologie en service spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de veiligheid, productiviteit en efficiency binnen de fabriek.  

 

Papier- en houtindustrie

Het van oorsprong Finse Konecranes is groot geworden in lieren, takels en kranen voor de hout- en papierindustrie. Door deze traditionele herkomst is er een enorme kennis opgebouwd voor kranen in deze industrie. Van pulp tot aan papierrollen transporteren onze kranen, desgewenst volledig geautomatiseerd in een uitdagende omgeving. Het gehele transport proces over de productie lijn kunnen wij ontwerpen, veilig, betrouwbaar en effectief. 

 

SMARTON® open lierkraan

De Konecranes SMARTON is een kraan met open lierwerk voor zware toepassingen met een hefvermogen vanaf 6,3 ton t/m 250 ton met één loopkat en 500 ton met twee loopkatten. Gebruiksklasse van M3 tot M8 (CMAA Class A-F). De ware kracht van deze kraan zit in de standaardisatie en intelligentie. Het kraanconcept is speciaal ontwikkeld voor assemblage en onderhoudswerkzaamheden en daardoor uitermate geschikt voor veilig en accuraat positioneren van de zware en kostbare lasten.