Konecranes

MADE BY EXPERTS

KUNSKAP OCH SERVICE FÖR DINA BEHOV

Säkerhet, effektivitet och produktivitet genom 80 år av kunskap och erfarenhet.

KUNSKAP ÄR NYCKELN TILL FRAMGÅNG

 

Hej! Mitt namn är Kalle Silvander och jag har arbetat på Konecranes sedan 1995. Jag har haft möjligheten att växa med företaget och har arbetat som kranspecialist, teknisk support och inom utbildning.

Idag arbetar jag som Learning Content Development Specialist på Konecranes globala utbildningsavdelning där vi skapar utbildningsmaterial för alla våra tekniker runt om i världen. Vårt team använder den senaste tekniken och skapar dokument, videos, online utbildningar och e-learning och övningar med VR/AR teknik.

Hur kan jag hjälpa dig och ditt företag? Ring mig direkt på 070-328 92 33 eller skicka ett mejl till kalle.silvander@konecranes.com

 

Konecranes Service

Vi tillhandahåller specialiserade underhållstjänster och reservdelar för alla typer och märken av industrikranar, lyft- och hamnutrustning – från enskild utrustning till hela verksamheter. Vårt mål är att förbättra säkerheten och produktiviteten för våra kunders verksamheter.

yourKONECRANES

yourKONECRANES.com ger dig snabb och enkel åtkomst till din underhållsinformation. Information om användning från TRUCONNECT och information om tillgångar och underhåll från MAINMAN länkas, vilket ger dig fullständig insyn i händelser och aktiviteter under en vald tidsperiod. Den sammanställda informationen kan snabbt visas, analyseras och delas, för en enskild kran eller hela flottan. Slutsatser kan dras genom att observera avvikelser, mönster och trender, vilket hjälper dig att fatta faktabaserade underhållsbeslut.

Konecranes nya S-serie, C-serie & M-serie

Våra tre produktinnovationer lanserades hösten 2019 och satte en helt ny standard inom lyft.

Konecranes S-serie har funktioner du aldrig sett förut. Med vinklad lintrumma, syntetisk lina, nya ändvagnar och inbyggda säkerhetsfunktioner introducerar vi en innovation inom materialhantering.

Konecranes C-serie är vår mest avancerade kättingtelfer hittills. En effektiv lyftpartner som stödjer vardagliga processer och kan lyfta upp till 5.000kg

Konecranes M-serie innebär en ny definition av tunga lyft. Kombinationen av våra beprövade komponenter och den modulära arkitekturen utgör grunden för hög processprestanda och maximerad driftstid.