Konecranes

MADE BY EXPERTS

KUNdSKABer Og udstyr TIL DINe BEHOV

Sikkerhed, effektivitet og produktivitet gennem 80 års viden og erfaring.

 
 

SKAL DU INVESTERE I EN NY TRAVERS KRAN?

 

Jeg hedder Allan Kronborg, jeg har arbejdet som Sales Engineer i 11 år. Vi har over de sidste mange år gjort meget for sikkerhed og drift sikkerhed hos Konecranes derfor er vi stolte over vores CXT-serie og vores S-serie, nyeste inden for traverskraner med et stort program af Smart features. Vores kraner kan designes til stort set alle udfordringer i Industrien.

Hvordan kan jeg hjælpe dig og dit firma? Ring til mig på nummer +45 22 99 07 60 eller send en e-mail til allan.kronborg@konecranes.com

 

Konecranes S-serie

Med Konecranes S-serie ændrer vi standarden med funktioner, som du aldrig har set før. Med vinklet rebtromle, syntetisk reb, nye løbevogne og indbyggede sikkerhedsfunktioner introducerer vi en ny tilgang til materialehåndtering.

"S-Serie er total nytænkning , syntetisk tov, smart features og fleksibel travers."

Konecranes CXT NEO

Konecranes udvalg af CXT-wiretajlekraner er ideelle til næsten ethvert industrimiljø, hvor du har behov for en løftekapacitet på op til 80 ton. De findes i alle former, fra basale standardkraner til højteknologisk avanceret løftning, og deres tilpasningsevner er en af de største styrker.

"Smart features som hjælper bruger med sikkerhed."

Crane Planner

Konecranes Crane Planner bringer din vision til virkelighed på kort tid. Med vores enkle planlægningsværktøj kan du hurtigt specificere dine krankrav, se og sammenligne dine designs og kontakte os for personlig hjælp eller et tilbud.