Konecranes

MADE BY EXPERTS

KUNSKAP OCH UTRUSTNING FÖR DINA BEHOV

Säkerhet, effektivitet och produktivitet genom 80 år av kunskap och erfarenhet.

 
 

SKA DU INVESTERA I EN NY TRAVERS?

 

Hej! Mitt namn är Joakim Dahlbacka och jag har arbetat på Konecranes sedan 2004. I min tidigare karriär arbetade jag inom gruppen Global Technical Support där mina arbetsuppgifter var igångkörning och idriftsättning utav avancerade traverser globalt.

Idag jobbar jag med nykransförsäljning där jag brinner för kundernas önskan om att hantera och flytta olika föremål i deras produktion och därmed öka deras produktivitet med hjälp utav vår lyftutrustning.

Hur kan jag hjälpa dig och ditt företag? Ring mig direkt på 070-181 92 24 eller skicka ett mejl till joakim.dahlbacka@konecranes.com

 

Konecranes S-serie

S-serien är framtiden inom lyftteknik där fördelarna med syntetisk lyftlina, tiltad lintrumma samt komposithjul förlänger livslängden och driften för våra kunder.

"I S-serien finns mervärdet för kunderna som standard, med frekvensomriktare på alla rörelser och samtliga Rope angle features."

Konecranes CXT

Möjligheterna med CXT är oändliga för dig som kund på grund av flertalet lösningar inom alla segment för industrin.

"CXT-traversen är en beprövad produkt globalt, den tål hård drift och har små kostnader för underhåll och reparationer."

Smarta funktioner

"Vi har flera fantastiska Smarta funktioner där vi ökar kundernas produktivitet samt säkerhet med hjälp utav exempelvis Target Positioning, Loadfloating, Protected areas, Syncro med flera."

 

CXT Gantry

"Få ut mesta möjliga av ditt arbetsområde."