Jeřáb s řetězovým kladkostrojem CLX

Srdcem jeřábu Konecranes CLX je řetězový kladkostroj Konecranes CLX. Je vhodný pro mnoho různých průmyslových odvětví a je ideální pro všeobecnou výrobu, údržbu a všude tam, kde potřebujete zdvihat až 5 tun. V rámci modernizace je možné k Vašemu stávajícímu jeřábu zařízení CLX přidat. Zahrnuje také bezúdržbovou převodovku a samočinně nastavitelnou magnetickou brzdu, která nevyžaduje seřízení. Vaše prostoje jsou minimalizovány.

Konecranes S-series crane

Jeřáb řady Konecranes S

U jeřábové řady Konecranes S znovu měníme pravidla hry. S funkcemi, které nikdy předtím nebyly použity, jako je nakloněný buben, pružné navíjení, syntetické lano a posuvný spoj nosníku, představuje zcela nový přístup v oblasti zdvihání. Díky těmto moderním úpravám je zdvihání přesnější a výkonnější, a výrazně snižuje míru opotřebení.

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
CXT UNO Wire Rope Hoist Crane image

Jeřáb s lanovým kladkostrojem CXT UNO

Mostový jeřáb CXT UNO je robustní, silný a spolehlivý nástroj pro zdvihání až 12,5 tun. Je to jednoduchý, snadno použitelný jeřáb, který má pouze nejdůležitější vlastnosti pro každodenní zdvihání. Výška zdvihu je až 12 metrů a rozpětí může být až 28 metrů.

CXT NEO obrázek jeřábu s lanovým kladkostrojem

Jeřáb s lanovým kladkostrojem CXT NEO

Jeřáb CXT NEO je speciální verze řady jeřábů CXT. Výkonný a obratný, s kapacitou až 80 tun a se dvěma kladkostroji do 160 tun, je vhodný zvláště pro průmyslovou výrobu, dílny a montážní linky.

CXT full gantry crane

Portálový jeřáb CXT

Portálové jeřáby Konecranes CXT jsou k dispozici i ve variantě poloportálového jeřábu. Dle přání může být kapacita navýšena až na 80 t, výška zdvihu až na 10 až 15 metrů, rozpětí do 30 až 40 metrů a dráha jeřábu do 240 metrů. Portálový jeřáb CXT je vybaven naším osvědčeným lanovým kladkostrojem CXT a zahrnuje komplexní sadu funkcí a volitelných vlastností.

CXT Explorer image

Jeřáb CXT Explorer

Konecranes CXT Explorer je dostupné, robustní, mobilní a cenově dostupné řešení pro všechny druhy zdvihání. Jde o jednoduchý, ale zcela inovativní patentovaný design, který umožňuje použití uvnitř i venku, takže jej můžete snadno instalovat kdekoliv, kde potřebujete zvedat až 6,3 tuny, s výškou zdvihu 5 metrů a rozpětím 5 metrů.