Demag logo   Konecranes je jedinečným poskytovatelem servisních služeb pro zařízení Konecranes i Demag.

Konecranes Lifecycle Services
Náš přístup k údržbě

Lifecycle Care - zvýšení bezpečnosti a produktivity v reálném čase

Péče o zařízení po celou dobu jeho životnosti Lifecycle Care je náš komplexní a systematický přístup k údržbě s podporou špičkových digitální přístrojů a procesů. Spojením dat, strojů a lidí jsme schopni naše servisní služby Lifecycle Care dodávat v reálném čase. Na základě komplexních dat z údržby a používání stroje dostupných v reálném čase společně s našimi znalostmi a zkušenostmi dodáváme našim zákazníkům řešení pro zvýšení bezpečnosti a produktivity.

Naši jeřáboví odborníci aplikují systematickou metodu analýzy rizik a doporučení.

Inspekce a preventivní údržba k identifikování rizik a prostoru ke zlepšení, podpora při dodržení předpisů a norem.

Prediktivní údržba předvídá na základě monitorování podmínek, detailních prohlídek a analýzy dat poruchu komponent nebo zařízení.

korektivní údržba a dodatečné vybavení řeší bezpečnostní problémy a problémy s produktivitou, využívá příležitostí ke zlepšení.

Konzultační služby podporují správné rozhodování a odhalují kritické problémy s využitím moderní techniky a služeb kvalifikovaných odborníků, pokud je potřeba podrobná prohlídka jeřábu a jeho komponent.

Modernizace prodlužuje provozní životnost zařízení a přispívá ke zvýšení nosnosti, rychlosti a zatížení a k lepšímu ovládání a manipulaci s břemeny.

Nová zařízení a náhradní díly nabízejí produkty od prostých řetězových kladkostrojů a lehkých jeřábových systémů až po průmyslové jeřáby. K tomu všemu také náhradní díly.

Bezpečnost

Bezpečnost na prvním místě

Chceme, aby se naši zaměstnanci a naši zákazníci vraceli každý den bezpečně domů. V Konecranes není žádná práce tak důležitá a žádná služba tak naléhavá, že bychom si nemohli dovolit věnovat dostatek času na provedení naší práce bezpečně a správně.

Produktivita

Zvyšování produktivity

Zastavení výroby je samozřejmě nákladné, ale chceme si být jisti, že ze svého provozního času vytěžíte maximum. Společně s bezpečností je naším hlavním cílem právě zvýšení produktivity.

TRUCONNECT connected crane
Digitální ekosystém

Transformace v poskytování servisu a souvisejících služeb

Průmyslové společnosti na celém světě hovoří o digitalizaci a síti fyzických zařízení (IoT). Servis Konecranes o síti fyzických zařízení jen nemluví, ale používá ji. Transformujeme poskytování servisních služeb ve všech aspektech každodenních operací.

Naši zákazníci očekávají transparentnost a rychlost. Poskytujeme je prostřednictvím našeho digitálního ekosystému včetně zákaznického portálu yourKONECRANES.com, globálních podnikových platforem a rostoucího počtu mobilních aplikací zvyšujících produktivitu.

Konecranes expert with customer and tablet
Servisní programy Konecranes

Minimalizujte neplánované prostoje pomocí programu preventivní údržby

Nabízíme pět servisních programů od služeb na vyžádání až po outsourcing servisu v plném rozsahu. Zákaznicky nejoblíbenějším programem je Program preventivní / prediktivní údržby CARE. Je to základní péče o životní cyklus jeřábu v reálném čase.

Program CARE byl navržen tak, aby zlepšoval bezpečnost a produktivitu zařízení prostřednictvím systematického provádění preventivních prohlídek, kontrol dodržování předpisů, běžné údržby a vzdáleného monitorování TRUCONNECT.

Pokud se zajímáte o služby na vyžádání, inspekce nebo dokonce outsourcing servisu v plném rozsahu, nabízíme čtyři další servisní programy, které vyhovují těmto potřebám:

KONTAKT na vyžádání je zákaznický vztah týkající se služeb na pouze na vyžádání.

Program INSPEKCE stavu jeřábové techniky je program, který je navržený tak, aby Vám pomohl splnit místní zákonné požadavky a normy.

KOMPLEXNÍ program údržby je program určený k tomu, aby zákazníkům pomohl dosáhnout bezpečnosti a produktivity, které jsou vzájemně definovány a stanoveny ve spolupráci se společností Konecranes.

Komplexní program údržby a provozu je pak navržen tak, aby vyhovoval zákazníkům, kteří by rádi přenechali údržbu a provoz zařízení externí společnosti.